INNONET WooCommerce ontwikkelde exclusief voor jou...

Gratis 7-daagse E-commerce SEO strategie om de bezoekers en opbrengst van je WooCommerce webshop te laten groeien!

Na je aanmelding ontvang 7 dagen lang een gratis mail in je inbox, boordevol informatie hoe je meer gratis bezoekers in je webshop krijgt.

Elke mail bevat uitleg en een opdracht. Stap voor stap gaan we hiermee aan de slag met je eigen webshop.

 

Wij maken WooCommerce webshops sinds 2012 en hebben de ontwikkeling hiervan dan ook van dichtbij meegemaakt. We kennen de mogelijkheden en delen onze kennis graag met jou.

In de komende 7 dagen ga je leren

Hoe je meer gratis bezoekers in je webshop krijgt

Dankzij onze tips weet jij straks precies welke content goed scoort in Google zodat meer bezoekers jouw webshop vinden in de gratis resultaten van Google.

Welke zoektermen je gebruikt

We laten je zien hoe je een zoektermonderzoek opzet en uitvoert en hoe je bepaalt op welke zoektermen je gevonden wilt worden met jouw webshop.

Hoe je onweerstaanbare productpagina's maakt

We vertellen je onze strategie bij het schrijven van de beste content voor je productpagina’s zodat deze gaan zorgen voor extra verkeer naar je webshop.

Hoe je Google Analytics met WooCommerce koppelt

Met Google Analytics meet je niet alleen het aantal bezoekers maar ook welke bezoekers bestellingen opleveren. Hiermee kun je nog beter optimaliseren.

Wat linkbuilding voor je webshop inhoudt

We laten je zien hoe je interne links inzet voor je webshop om bezoekers langer op je site te houden en externe links om de waarde van je webshop te vergroten.

Welke technische verbeteringen je kunt uitvoeren

Het klinkt lastiger dan het is, onze technische optimalisatietips zijn goed uit te voeren in WooCommerce, maar geven. Ze geven je webshop direct een voorsprong.

Leer nu hoe je meer bezoekers naar je WooCommerce webshop krijgt door het juist toepassen van SEO-technieken.

Je ontvangt onze tips geheel gratis en zonder verplichting. Als je serieus aan de slag wilt met je WooCommerce webshop is dit het beste startpunt.

Je gegevens zijn 100% veilig en je kunt op elk moment afmelden.

×

Winkelwagen