[vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Het is niet voor niets dat INNONET zich het afgelopen jaar flink heeft verdiept in WordPress. Websites die met WordPress zijn gemaakt, scoren namelijk goed op allerlei fronten. Websitebeheerders houden van WordPress omdat het een ideaal pakket is om websites mee te beheren. De grote hoeveelheid plug-ins zorgt ervoor dat elke website geheel op maat gemaakt kan worden en in de handige, beveiligde administratie is het heel eenvoudig om zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen. Bezoekers komen graag op WordPress site omdat de sites logisch zijn opgebouwd en een duidelijke navigatie hebben. En last but not least zijn WordPress websites ook heel goed vindbaar in Google.

Wat is jouw reden om voor een WordPress site te kiezen? INNONET is graag je complete partner, van ontwerp tot technische realisatie. Ook zetten wij bestaande websites zonder CMS of met een ander CMS om in WordPress.

 

[/vc_column_text] [portfolio title=”Door ons gerealiseerd…” portfolio_type=”default” display_type=”gallery” columns=”3″ show_title=”yes” show_client=”no” show_excerpt=”no” excerpt_length=”20″ item_count=”12″ category=”wordpress” pagination=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Geef een reactie

×
×

Winkelmand

Send this to a friend