Is het tijd om stappen te maken met je WooCommerce webshop? Wil jij je webshop nu écht naar een hoger niveau tillen? Plan dan een gratis strategiesessie en ontdek samen met een ervaren coach waar de quick-wins voor je webshops liggen en hoe je ook op lange termijn verzekerd bent van meer resultaat.

Geef jouw WooCommerce webshop een boost!

Door samen met iemand anders vanuit een neutrale invalshoek naar je webshop te kijken kom je vaak tot hele nieuwe, soms verrassende inzichten. Dit is dan ook precies wat we doen tijdens de strategiesessie. Ook helpt een strategiesessie je bij het aanbrengen van focus. Kortom… twijfel niet en maak direct een afspraak voor jouw persoonlijke sessie!

Vooraf ontvang je een vragenlijst die we tijdens het gesprek doornemen. Natuurlijk kun je supernuttige en concrete tips verwachten waar je snel mee aan de slag kunt.

Voorbeelden van vragen die ik tijdens strategiesessies tegenkom.

 • Hoe krijg ik meer bezoekers in mijn webshop!
 • Ik wil meer bestellingen uit bestaande klanten!
 • Ik wil beter zichtbaar worden op social media?
 • Hoe verbeter ik mijn nieuwsbrieven zodat ze echt converteren?

Details strategiesessie

Na jouw aanmelding ontvang je van mij een vragenlijst over je webshop. Wees niet bang, het is een korte lijst en je zult ongeveer een uurtje nodig hebben om de vragen in te vullen. Zodra ik de lijst van je terug heb, plannen we de strategiesessie in. Deze vindt plaats via Zoom, Facetime of Skype. Je hoeft dus niet te reizen voor de sessie.

Zorg dat je notities kunt maken tijdens de sessie, maar ik stuur je na afloop ook een korte samenvatting. De sessie zal ongeveer een half uur duren.

Lijkt het je wat? Ik kom graag met je in contact en ben heel benieuwd naar jouw webshop! Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 36 uur (maar meestal sneller) contact met je op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je website (verplicht)

  Opmerkingen