WooCommerce is het snelst groeiende platform op dit moment voor webshops. Dit is ook te merken aan de updates en nieuwe plug-ins die verschijnen voor WooCommerce. Wij gaan regelmatig op zoek naar handige plug-ins die de functionaliteit van WooCommerce verder uitbreiden. Ook in februari vonden we weer 5 plug-ins die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken en te installeren in je WooCommerce webshop.

Eerder vond je op dit blog ook al berichten met 5 gratis WooCommerce plug-ins en 5 handige WooCommerce plug-ins.

1. WooCommerce Mailchimp – gratis

Een eenvoudige plug-in die een integratie tussen WooCommerce en MailChimp mogelijk maakt. Nieuwe klanten worden bijvoorbeeld automatisch toegevoegd aan je MailChimp mailinglijst. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van de opt-in en kun je kiezen of een klant wordt toegevoegd als een account wordt aangemaakt of als een bestelling is geplaatst.

Bekijk plug-in

 

2. WooCommerce (nl) – gratis

De plug-in die de WooCommerce installatie uitbreidt met de Nederlandse taal en instellingen voor Nederlandse BTW. Voor elke Nederlandstalige WooCommerce webshop is deze plug-in onmisbaar.

Bekijk plug-in

 

3. WooCommerce JetPack – gratis

Geef je WooCommerce webshop een boost met JetPack. De functionaliteit van WooCommerce JetPack is superhandig voor iedere WooCommerce webshop. Een deel van deze functionaliteit vind je ook in WooCommerce Poor Guys Swiss Knife, dus het is soms wel zoeken wat je waar instelt. Enkele functionaliteit uit JetPack: prijslabels op maat, meerdere valuta, bestelnummers, meer sorteeropties, aanpassen checkout velden etc.

Bekijk plug-in

 

4. Search Meter – gratis

Een webshop dient een zoekmachine te bevatten zodat bezoekers ook op deze manier kunnen zoeken naar de gewenste producten. Via de plug-in Search Meter kun je via de WordPress admin bijhouden welke zoektermen bezoekers hebben ingetypt. Deze plug-in biedt dus supernuttige informatie, zowel voor de optimalisatie van de eigen webshop als voor de zoekmachineoptimalisatie. De plug-in laat bovendien zien hoeveel resultaten een zoekterm heeft opgeleverd.

Bekijk plug-in

 

5. Search by Product Tag for Woocommerce – gratis

Breid de standaard zoekfunctionaliteit van WooCommerce uit met het zoeken op product tags. Normaal gesproken zoekt de zoekfunctie niet in de product tags, maar deze plug-in zorgt ervoor dat ook deze resultaten worden getoond.

Bekijk plug-in

 

Geef een reactie