Je bekijkt nu 10 redenen waarom je WooCommerce moet gebruiken!

10 redenen waarom je WooCommerce moet gebruiken!

WooCommerce is een plug-in van WooThemes en gratis te downloaden en installeren via WordPress. Gewoon een plug-in zul je misschien denken, maar niets is minder waar. Als je WooCommerce installeert zul je zien hoeveel potentie deze plug-in heeft en dat WooCommerce zonder meer zorgt voor een professionele webshop.

Het zal duidelijk zijn dat wij bij Innonet al fan zijn van WooCommerce en daarom hieronder 10 redenen die jou hopelijk ook zullen overtuigen dat een WooCommerce webshop perfect is voor startende en ervaren webwinkeliers.

 1. WooCommerce is gratis
  Ja, echt WooCommerce is helemaal gratis als open-source software te downloaden en te installeren als plug-in van WordPress (ook gratis trouwens)
 2. WooCommerce is flexibel
  Een groot voordeel van WooCommerce is dat het op vele manieren gebruikt kan worden zonder zelf over veel technische kennis te beschikken. WooCommerce kan gebruikt worden voor eenvoudige en complexe producten, maar ook voor downloads.
 3. WooCommerce is meer dan e-commerce
  Natuurlijk kun je de website gebruiken als e-commerce platform, maar dankzij de integratie met WordPress is er nog veel mogelijk zoals een blog naast je webshop.
 4. WooCommerce heeft de stijl van WordPress
  Aangezien momenteel 51% van alle websites wereldwijd is gemaakt met WordPress kan wel worden geconcludeerd dat heel veel personen die online actief zijn bekend zijn met WordPress. En dat is gelijk een voordeel, want WooCommerce kent dezelfde opzet als WordPress en is zogezegd naadloos geïntegreerd.
 5. WooCommerce is makkelijk aan te passen
  De mogelijkheden om je webshop helemaal naar je eigen wensen aan te passen zijn eindeloos binnen WooCommerce. Er zijn heel veel thema’s te downloaden die ervoor zorgen dat je webshop helemaal past bij jouw online uitstraling. Bovendien kunnen bestaande thema’s door ons ook nog worden aangepast.
 6. WooCommerce is professioneel
  Gratis, maar dit is zeker geen reden om WooCommerce onprofessioneel te noemen. Het is degelijke en zeer betrouwbare software met veel professionele mogelijkheden.
 7. WooCommerce rapportages
  Zonder de noodzaak van Google Analytics of andere statistieken te installeren kun je in WooCommerce al een heel aantal rapportages bekijken. In 1 oogopslag kun je zien welke producten een lage voorraad hebben of zelfs helemaal niet meer voorradig zijn, maar ook de meest verkochte artikelen en omzetcijfers zijn snel te bekijken. Gewoon beschikbaar in de basisinstallatie van WooCommerce!
 8. WooCommerce kan nog uitgebreid worden
  Met de basis kun je al echt heel veel, maar wij bij Innonet zouden geen webdesigners zijn als we nog meer opties willen. En dan zijn er gelukkig heel veel plug-ins voor WooCommerce. Soms vangen ze net een steek op die WooCommerce heeft laten vallen, soms zijn ze gewoon een leuke aanvulling op aanwezige functionaliteit.
 9. WooCommerce groeit nog verder
  In de tijd dat ik actief ben met WooCommerce zijn er al diverse updates geweest, vaak met hele goede nieuwe functionaliteit. Er wordt dus zeker nog gewerkt aan het programma en er is nog ruimte voor groei. Voor degene die zelf willen ontwikkelen zijn uitgebreide documentatie en API’s aanwezig.
 10. INNONET en WooCommerce werken goed samen!
  Je bent op het blog van HoeVerkoopIkOnline, een initiatief van INNONET. Wij zijn al jaren actief op het gebied van webdesign en e-commerce en zijn inmiddels ook fan van WooCommerce. Wil je dus meer weten, dan kun je altijd bij ons terecht met vragen. Bekijk een overzicht van diensten die wij leveren als het gaat om WooCommerce. Ook met jou denken we graag mee om je online verkoop te laten slagen!

Bovenstaand 10 redenen waar wij bij INNONET volledig achter staan, want WooCommerce is echt top! We dagen jou dan ook graag uit dit zelf ook te ervaren. Lees maar verder op ons blog of neem gewoon even contact met ons op.

Dit bericht heeft één reactie

 1. Pingback: osCommerce naar WooCommerce - osCommerceBlog - specialist in osCommerce

Geef een antwoord