Meer resultaat met je WooCommerce webshop, wil jij dat ook?

Maak kennis met INNONET, al vele jaren actief met WooCommerce webshops en inmiddels durven wij de uitspraak aan dat we WooCommerce specialisten zijn. Hier zijn we natuurlijk heel trots op en we zorgen ervoor dat we continu up-to-date blijven van alle ontwikkelingen.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

Voor de websites en webshops van onze klanten, maar ook van onszelf gebruiken wij als uitgangspunt heel graag WordPress. Met dit pakket zijn de mogelijkheden eindeloos, terwijl het toch eenvoudig blijft om de mooiste websites te bouwen en beheren. En dan hebben we het nog niet eens over de zoekmachines die ook dol zijn op WordPress. Ruim 30% van alle websites wereldwijd is gebouwd met WordPress en daarmee is het zeker een logische keuze. Als je aan de slag wilt met een eigen webshop is de WordPress plug-in WooCommerce een logische keuze.

Snel online met een betaalbare webshop? Dan is een WooCommerce webshop van INNONET de beste keuze! Je kunt bij ons terecht voor  alle diensten die met je webshop te maken hebben, van het installeren van het pakket en het ontwerpen of aanpassen van de template tot het installeren van plug-ins, zoekmachineoptimalisatie of het programmeren van nieuwe functionaliteit. Heb je al een bestaande website die je wilt omzetten naar WordPress? Ook hiermee helpen we je graag.

Online verkopen is hot, dagelijks worden er nieuwe webwinkels gelanceerd en de online verkopen nemen elk jaar verder toe. Niet zo vreemd, want een online winkel biedt veel voordelen voor ondernemers. Heb je al een fysieke winkel, dan is een webwinkel een extra verkoopkanaal. Via je webwinkel ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar tegen een relatief lage investering.

INNONET heeft veel ervaring in het realiseren van webwinkels en gebruikt deze ervaring graag voor jou! Wij hebben webwinkels gemaakt voor uiteenlopende branches, van muziekinstrument tot kinderkleding en van iPhone hoesjes tot beddengoed. Onze webshops zijn gebaseerd op het programma WooCommerce, een uitbreiding op WordPress die een uitstekende basis biedt voor online winkels en wereldwijd door duizenden webwinkels wordt gebruikt.

Online Marketing is een onmisbaar thema om je website of webwinkel op te laten vallen in de enorme massa op internet. INNONET heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in een aantal gebieden van Online Marketing die het gewenste resultaat voor ondernemers sneller opleveren.

Wist je bijvoorbeeld al hoe belangrijk de teksten op je website zijn? Wij schrijven of herschrijven deze graag zodat ze prettig leesbaar en foutloos zijn voor bezoekers en zoekmachines. Ook kun je bij ons terecht voor link building, online advertentiecampagnes en natuurlijk voor je presentatie in social media.