In juni 2017 heb ik voor het eerst zelf een cryptocurrency gekocht. Ik heb destijds namelijk voor 50 euro Ripple gekocht en die lange tijd laten staan. Eind 2017 was de prijs van de Ripple flink gestegen en heb ik mijn Ripples uitbetaald. Op dat moment ben ik ook (kleine) bedragen gaan investeren in andere cryptocurrencies als Verge, Gulden en Litecoin.

De markt van Bitcoin en cryptocurrencies heeft mijn interesse getrokken en dus was mijn volgende affiliate onderwerp al snel duidelijk. Het werd dit keer niet een puur informatieve site, maar een website met een gratis tool die mensen kunnen gebruiken.

Affiliate mogelijkheden op gebied van cryptocurrencies

Mijn nieuwe project heet Crypto Alerts, met daarbij de website www.crypto-alerts.nl. Je kunt hier gratis prijsalerts instellen wanneer een bepaalde munt een waarde heeft bereikt. Je ontvangt dan gratis een mailtje vanuit het geautomatiseerde systeem. Het affiliate verdienmodel is hierbij uiteraard dat er mailadressen worden verzameld die ik kan gebruiken om interessante aanbiedingen te doen op het gebied van cryptocurrencies. Op Paypro is bijvoorbeeld een leuke affiliate campagne om te promoten, maar het is natuurlijk ook superinteressant om via bol.com boeken te promoten op het gebied van cryptocurrencies. Tenslotte heb ik mijn crypto’s bij verschillende sites ondergebracht waaronder Litebit en Yobit en biedt elke site een eigen partnerprogramma dat ik kan promoten. Zowel in mailtjes naar deelnemers van Crypto-Alerts.nl als op de website zelf kan ik bovenstaande programma’s heel goed promoten.

Er zijn dus volop affiliate mogelijkheden voor mensen die interesse hebben in cryptocurrencies, maar beter is dat er ook veel zoekvolume zit en de markt nog steeds groeit. Het is dan ook een superinteressante markt die nog volop aan het groeien is. Je merkt het ook wel op sites als Sitedeals waar je ineens heel veel deals kunt kopen op het gebied van crypto’s variërend van teksten tot complete websites.

Op weg naar groei

Inmiddels begint mijn site te ranken in Google en krijg ik steeds meer bezoekers. Gezien het laagdrempelige karakter van de site is het instellen van een alert heel makkelijk en heb ik tot nu toe een conversie van 63% op het instellen van alerts. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder zal ontwikkelen en houd jullie hiervan op de hoogte.

Geef een reactie