Wil je een nieuwe webshop laten maken en ben je op zoek naar een goede partner? Maak dan kennis met dé specialist in WooCommerce webdesign. Wij zijn al diverse jaren actief met WooCommerce webshops en weten dus welke mogelijkheden er zijn. We helpen je graag betaalbaar aan een mooie webshop die perfect werkt zowel voor jou als online verkoper als voor jouw klant.

Waarom kiezen voor een WooCommerce webshop?

Wist je dat WordPress wereldwijd het meest gebruikte websiteplatform is, met ongeveer 30% van alle websites die op WordPress gebaseerd zijn? Als je voor WordPress kiest, is WooCommerce de ultieme e-commerce oplossing. Het biedt eindeloze mogelijkheden, terwijl het tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en intuïtief blijft. Of je nu een webshop hebt met 10 producten of meer dan 1000 producten, WooCommerce is een uitstekende keuze.

Nog niet overtuigd? Hier zijn enkele goede redenen om voor WooCommerce te kiezen:

  • SEO-optimalisatie: We begrijpen het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en gaan een stap verder om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is. Hoewel WordPress en WooCommerce al solide zijn in termen van SEO, voegen we extra optimalisaties toe om je webshop sneller en beter indexeerbaar te maken. Als je al een webshop hebt, zorgen we ook voor linkmigratie om je opgebouwde waarde te behouden.
  • Responsiviteit: Jouw webshop wordt perfect weergegeven op elk apparaat, of het nu een desktop, iPad of smartphone is. We zorgen ervoor dat elke bezoeker snel toegang heeft tot de juiste informatie.
  • Gebruiksvriendelijkheid: WooCommerce is intuïtief en gemakkelijk te beheren. Zowel jij als de bezoekers zullen merken dat het bestellen in jouw webshop moeiteloos verloopt, waardoor de kans op afhaken tijdens het bestelproces wordt geminimaliseerd.
  • Constante verbeteringen: WooCommerce blijft zich ontwikkelen. De basis is al krachtig, maar met plugins kun je extra functionaliteiten toevoegen. Regelmatige updates houden je webshop actueel en veilig.
  • Stabiliteit en privacy: Onze jarenlange ervaring met WooCommerce heeft geleid tot goed onderhouden webshops die regelmatig worden bijgewerkt. Dit resulteert in een stabiele en veilige omgeving. De privacy van jouw klanten wordt bovendien zorgvuldig gewaarborgd.

INNONET, jouw WooCommerce specialist

Met jarenlange ervaring in het creëren van zowel eenvoudige als uitgebreide WooCommerce webshops, zijn we trots op onze expertise als WooCommerce specialisten. We denken graag met je mee bij het realiseren van een webshop die helemaal aan jouw wensen voldet. Dankzij onze ervaring in webshopontwikkeling, online marketing en coaching fungeren we als waardevolle sparringpartner. We denken kritisch met je mee, om samen tot het beste resultaat te komen.

Bekijk onze projecten

We kunnen schrijven wat we willen, het is belangrijk om te zien welke projecten we zoal hebben gerealiseerd. Neem daarom een kijkje in ons portfolio en ontdek een aantal door ons gerealiseerde WooCommerce webshops.

Let op: door drukte nemen we momenteel maximaal 1 WooCommerce webshop project per maand aan. Hiermee willen we voorkomen dat werkzaamheden uitlopen. Natuurlijk bespreken we graag alle mogelijkheden met je en kunnen we je telefonisch of per mail ook informeren over de actuele status van onze projecten.