Wil je een nieuwe webshop laten bouwen en ben je op zoek naar een goede partner? Maak dan kennis met dé specialist in WooCommerce webdesign. Wij zijn al diverse jaren actief met WooCommerce webshops en weten dus welke mogelijkheden er zijn. We helpen je graag betaalbaar aan een mooie webshop die perfect werkt zowel voor jou als online verkoper als voor jouw klant.

Waarom kiezen voor een webshop met WooCommerce?

Wist je al dat WordPress het meest gebruikte website platform ter wereld is? Wereldwijd is zelfs rond de 30% van alle websites gebaseerd op WordPress. De beste e-commerce oplossing die je kunt kiezen voor WordPress is WooCommerce en de mogelijkheden zijn eindeloos, terwijl het toch een gebruiksvriendelijk en logisch systeem blijft. Zowel voor de webshop met 10 producten als de webshop met 1000+ producten is WooCommerce een prima keuze. Natuurlijk zijn er veel redenen om te kiezen voor WooCommerce, we noemen er een paar voor je:

  • Je website is SEO-geoptimaliseerd. We weten hoe belangrijk het is dat je site goed wordt gevonden en doen daarom net een stapje meer als het gaat om SEO-optimalisatie. Natuurlijk zijn WordPress en WooCommerce in de basis al goed geprogrammeerd, maar met enkele extra’s kunnen we je webshop net iets sneller en beter indexeerbaar maken. Heb je al een webshop? Dan zorgen we bovendien voor de linkmigratie zodat je de opgebouwde waarde kunt behouden.
  • Je webshop is responsive en wordt dus op elk beeldscherm netjes getoond. Of het nou een desktop, iPad of smartphone is, we zorgen dat iedereen snel bij de juiste informatie komt.
  • WooCommerce is gebruiksvriendelijk. Natuurlijk is elk systeem even wennen, maar je zult merken dat je WooCommerce en WordPress zo onder de knie hebt en er dan met veel plezier mee werkt. Natuurlijk geldt dit ook voor de bezoeker, die zal merken dat het bestellen in jouw webshop makkelijk is en daardoor minder snel afhaakt gedurende het bestelproces.
  • WooCommerce wordt nog steeds beter. De basis van WooCommerce is al super. Met plug-ins kun je hier nog meer functionaliteit aan toevoegen, maar de regelmatige updates maken je webshop ook steeds beter en veiliger.
  • WooCommerce is stabiel en privacyvriendelijk. Wij werken al vele jaren met WooCommerce en een goed onderhouden webshop die regelmatig wordt geüpdatet is een stabiele en veilige omgeving. Ook aan de privacy van je klanten is gedacht en dit is in WooCommerce allemaal goed geregeld.

INNONET is WooCommerce specialist

Met zoveel jaar ervaring in het realiseren van eenvoudige tot complete WooCommerce webshops durven we wel te zeggen dat we WooCommerce specialisten zijn. Waar mogelijk gebruiken we bestaande oplossingen, maar bij specifieke wensen kunnen we tevens maatwerk bieden. We denken bovendien graag met je mee. Dankzij onze ervaring zowel in realisatie van webshops als in online marketing en coaching dat we een goede sparring partner zijn. We denken mee, zijn kritisch op je plannen en proberen op die manier samen tot het beste resultaat te komen.

Bekijk onze projecten

We kunnen schrijven wat we willen, het is belangrijk om te zien welke projecten we zoal hebben gerealiseerd. Neem daarom een kijkje in ons portfolio en ontdek een aantal door ons gerealiseerde WooCommerce webshops.

Let op: door drukte nemen we momenteel maximaal 1 WooCommerce webshop project per maand aan. Hiermee willen we voorkomen dat werkzaamheden uitlopen. Natuurlijk bespreken we graag alle mogelijkheden met je en kunnen we je telefonisch of per mail ook informeren over de actuele status van onze projecten.

Contact opnemen