INNONET is een internetbureau uit Veenendaal dat is opgericht in 2000 door Stephanie van Nellestijn. Mijn kennis van WordPress en WooCommerce gecombineerd met jarenlange ervaring op het gebied van Online Marketing maakt van INNONET een complete partner om van jouw webshop een succes te maken.

Door mijn actieve aanwezigheid bij lokale initiatieven heeft INNONET veel bekendheid opgebouwd. Zo hebben we een aantal jaren de website van de Rijnweek, de Triatlon Veenendaal en de Dutch Food Valley Classic gesponsord. Ook de goed bezochte website Winkels in Veenendaal is bedacht en wordt nog altijd beheerd door INNONET.

Waarom kiezen voor INNONET?

  • Bij INNONET komen ervaring met vormgeving, kennis van marketing & communicatie en technische expertise bij elkaar.
  • INNONET is full-service op het gebied van websites en webshops
  • INNONET zorgt ervoor dat de realisatie van je website past binnen het budget. Je krijgt altijd vooraf een prijsopgave, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Internet is een medium dat continu in beweging is. Op diverse manieren doen wij ons best steeds goed op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen en hierin ook te zoeken naar manieren om dit toe te passen voor de websites van onze klanten.
  • Wij doen wat wij beloven en liefst nog iets extra.
  • Wij spreken jouw taal, onze communicatie is helder en begrijpelijk, je krijgt antwoord op vragen, maar wordt niet bedolven onder onbegrijpelijke internettermen.

Kan jouw website wel wat INNONET gebruiken? De weg naar succes begint met een berichtje naar ons. Dit is uiteraard altijd geheel vrijblijvend!