In augustus 2000 registreerde Stephanie van Nellestijn het bedrijf INNONET – innovatief in internet – bij de Kamer van Koophandel. Sinds dat moment is INNONET in Veenendaal en omstreken een bekende partner op het gebied van webdesign en allerlei diensten die daarmee te maken hebben.

Door onze actieve aanwezigheid bij lokale initiatieven hebben we ook veel bekendheid opgebouwd. Zo hebben we een aantal jaren de website van de Rijnweek, de Triatlon Veenendaal en de Dutch Food Valley Classic gesponsord. Ook de goed bezochte website Winkels in Veenendaal is bedacht en wordt nog altijd beheerd door INNONET. Voor een compleet overzicht van de websites die we in eigen beheer hebben gemaakt, kunt u hiernaast kijken.

Waarom kiezen voor INNONET?

  • Bij INNONET komen ervaring met vormgeving, kennis van marketing & communicatie en technische expertise bij elkaar. Beschikken wij zelf niet over de juiste kennis? Er is een uitgebreid netwerk van partners waar wij mee samenwerken, zodat voor u als klant, altijd de beste oplossing boven tafel komt.
  • INNONET is full-service op het gebied van websites en webshops
  • INNONET zorgt ervoor dat de realisatie van uw website past binnen uw budget. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Internet is een medium dat continu in beweging is. Op diverse manieren doen wij ons best steeds goed op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen en hierin ook toepassing te zoeken voor de websites van onze klanten.
  • Wij doen wat wij beloven en liefst nog iets extra.
  • Wij spreken uw taal, onze communicatie is helder en begrijpelijk, u krijgt antwoord op uw vragen, maar wordt niet bedolven onder onbegrijpelijke internettermen.

Kan uw website wel een update gebruiken?

×
×

Winkelmand

Send this to a friend