Op 21 augustus 2015 wordt de jaarlijkse Arnhem-Veenendaal-Classic gereden, ook wel bekend als Veenendaal-Veenendaal en Dutch Food Valley Classic. Al vele jaren is INNONET sponsor van dit bijzondere evenement voor Veenendaal en daar zijn we natuurlijk best trots op!

De website www.arnhemveenendaalclassic.nl is door INNONET ontworpen en wordt ook op onze server gehost. De basis van de website is het populaire systeem WordPress, dat wij voor de organisatie met diverse plug-ins hebben uitgebreid. Alle berichten en informatie kan door de organisatie geheel in eigen beheer worden toegevoegd en gewijzigd.

De website van de Arnhem-Veenendaal Classic toont ook hoeveel elk jaar verandert qua internet. Jaren geleden zaten wij de hele dag op locatie om elk half uur een update van de koers op de site te kunnen zetten. Inmiddels kan dit allemaal real-time worden gevolgd via tv-zenders etc. Natuurlijk hopen we ook voor 2015 weer op een mooie koers, wellicht zelfs met een winnaar uit Veenendaal…

Wilt u ook een website die u zelf kunt bijhouden, geheel in uw eigen stijl en passend bij uw doelgroep? Neemt u dan contact op met Innonet voor meer informatie! Wij denken graag met u mee omtrent de mogelijkheden!

Geef een reactie