Gezien het succes van Kidsbios en het stijgende aantal bezoekers op deze website hebben we besloten een aantal dochterpagina’s op te gaan zetten. De eerste is nu gelanceerd, en heeft een wel zeer actueel onderwerp, namelijk Sinterklaas. Op de site Sinterklaasbios vindt u filmpjes rond het thema Sinterklaas. Er zijn heel veel filmpjes op YouTube die over Sint en Piet gaan en we dachten dan ook dat een website speciaal gericht op dit onderwerp vast in de smaak zal vallen bij de jeugdige YouTube fans.

De website is gemaakt met WordPress als basis, uitgebreid met diverse plug-ins, zoals Video Gallery, plug-ins van Yoast voor SEO en Analytics en WP-Optimize.

Kidsbios en Sinterklaasbios zijn websites in eigen beheer bij INNONET. Wij zorgen dus voor de ontwikkeling van de websites evenals de promotie hiervan. De komende tijd zullen nog een aantal bios-sites worden toegevoegd. We merken dat het voor kinderen en ouders veel makkelijker en veiliger is om filmpjes te bekijken via sites als Kidsbios. Je weet immers zeker dat alle filmpjes zijn gecontroleerd door ons team en dus dat je kind geen nare verrassingen te zien krijgt. Bovendien is het leuk om Kidsbios te kijken omdat het aanbod vaak origineel is en er veel nieuwe filmpjes online worden geplaatst.

Sinterklaasbios en Kidsbios geven een beetje meer overzicht in het gigantische aanbod aan YouTube filmpjes voor kinderen. En er komen nog meer dochterpagina’s aan, dus houd ons in de gaten… o.a. voetbalfans, gamers, reislustigen, amateurkoks en beauty-fans zullen vast blij worden met de plannen die momenteel volop worden uitgewerkt!

 

Geef een reactie