Wil jij snel online met een webshop? Of twijfel je al langer en denk je dat dit het moment is om te starten met jouw webshop?

Ik help je graag om binnen een dag een nieuwe webshop online te plaatsen. Tegen een betaalbare prijs zodat je snel je verkopen online kunt gaan realiseren.

snel online met woocommerce webshop

Snel online webshoppakketten

Basis

Binnen 1 dag online

WordPress + WooCommerce met onbeperkt aantal producten

Eigen huisstijl met logo en kleuren

Online betalingen ontvangen

Google Analytics

€ 39,95 per maand

NU € 24,95 per maand

Compleet

Alle onderdelen van het basispakket +

Extra opties voor online vindbaarheid (SEO)

Gebruikersbeheer

Koppeling met Mailchimp

€ 44,95 per maand

€ 32,95 per maand

Bovenstaande bedragen zijn inclusief domeinnaam, hosting en onderhoud. Genoemd aanbod is beperkt geldig en kan zonder aankondiging vervallen.

Hoe werkt het?

Allereerst vind ik het een eer als je besluit door mij een webshop te laten bouwen. Je kunt er dan ook op rekenen dat dit met veel zorg en aandacht gebeurt en dat ik mijn best doe een webshop te bouwen waar je jarenlang plezier van hebt. Ik snap dat je snel online wilt verkopen, maar kwaliteit is belangrijk want je webshop wordt wel een belangrijk verkoopkanaal voor je.

Het begin is natuurlijk je domeinnaam. Heb je al een domeinnaam en misschien zelfs al een website? Als dit met het WordPress CMS is gebouwd kan ik hier direct WooCommerce op installeren. Als je nog geen domeinnaam hebt, wordt deze aangevraagd en komt hier WordPress en WooCommerce op te staan.

Al vrij snel kun je aan de slag met het vullen van je webshop. Hierbij krijg je de nodige hulp, zodat je weet welke informatie essentieel is (algemene voorwaarden, verzend- en retourinformatie etc.) en hoe je dit invult. Voor je hiermee start, ontmoeten we elkaar op Zoom en laat ik je zien hoe je de webshop kunt invullen. Ook ontvang je een handleiding zodat je alles nog eens kunt teruglezen. Binnen 24 uur kun je al snel online met een webshop zijn.

En nu online

Ben je tevreden en staat de basis? Dan zetten we de webshop online en kun je uitkijken naar de eerste bestelling. Zodra de webshop online staat, ontvang je van mij een aantal handige promotietips die ervoor zorgen dat die eerste bestelling niet lang op zich laat wachten.

snel online met een webshop

Voordelen van een WooCommerce webshop

Alle webshops die ik bouw, hebben als basis WordPress en WooCommerce. Deze software heeft veel voordelen en biedt een uitstekende basis om online te verkopen, ongeacht wat je wilt verkopen. De basis van het pakket bevat al veel mogelijkheden, maar je kunt op een later moment altijd nog uitbreiden met meer functionaliteit. De perfecte start voor jouw nieuwe webshop dus!

Andere voordelen van WooCommerce zijn:

  • Het is open source software waar heel veel informatie over beschikbaar is
  • Het werkt samen met veel andere softwarepakketten
  • Het is gebruiksvriendelijk
  • Het wordt goed geïndexeerd door zoekmachines
  • De software wordt goed onderhouden met veel updates en goede beveiliging
  • Geschikt voor de verkoop van alle producten en diensten

Wil jij snel online met een webshop?

Misschien is online verkopen nog jouw enige mogelijkheid als er een lockdown is. Of je denkt er al langer over na en wilt nu eindelijk starten met je webshop. Wat jouw motief ook is, het beste moment om te starten is nu. Wacht niet, maar spring in het diepe en ga aan de slag! Het is leuk, inspirerend en zelfs een beetje verslavend om online te verkopen. En weet dat je bij Innonet de juiste WooCommerce specialist ontmoet die echt met je meedenkt en helpt om een succes van je webshop te maken.