Je bekijkt nu Webdesign voor het MKB in Veenendaal

Webdesign voor het MKB in Veenendaal

Startende of gevestigde ondernemers in Veenendaal die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor een nieuwe website of webwinkel doen er goed aan contact op te nemen met INNONET. INNONET is het full-service webdesignbureau van Stephanie van Nellestijn en Bert Huizenga, opgericht in 2000 en dus al geruime tijd actief voor kleine en middelgrote bedrijven uit Veenendaal en omstreken.

Eén van de druk bezochte websites die INNONET als eigen project heeft ontwikkeld is Winkels in Veenendaal.nl. Deze website biedt een overzicht van alle winkels en winkelcentra in Veenendaal. Winkels worden gratis vermeld op de site zodat het overzicht zo compleet mogelijk is. Uitgebreide vermeldingen zijn mogelijk voor winkeliers die meer informatie van hun winkel op de site willen laten zien. Diverse in Veenendaal gevestigde webwinkels hebben ook een webshop door INNONET laten maken, zoals iPhoneCompleet.nl en Lievelingslinnen. Deze webwinkels zijn allemaal gebouwd met WooCommerce .

Naast winkels en webwinkels zijn er ook Veense bedrijven die hun website door INNONET hebben laten maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Harpen.nl, Administratieruimer Veenendaal, All-In Koeriers en Hairfashion Susanne. Ook Gospelkoor Revelation uit Veenendaal liet haar nieuwe website bouwen door INNONET.

Het grote voordeel van uw website laten maken door een webdesignbedrijf uit Veenendaal is natuurlijk het feit dat u snel bij ons langs kunt komen om dingen te bespreken. Regelmatig gebeurt het dat klanten even bij ons langs komen voor een kop koffie en ondertussen wat dingen voor hun website willen bespreken of overleggen hoe ze dingen kunnen aanpakken. Ideaal natuurlijk als je webdesigner dichtbij zit!
Wij noemen onszelf full-service, dit houdt in dat we niet alleen (responsive) websites en webshops maken, maar ook werkzaamheden daaromheen uitvoeren, zoals hosting en domeinregistratie en zoekmachine optimalisatie. Ons uitgangspunt is dat we voor ieder budget een passende oplossing kunnen bieden.

Overigens zijn wij natuurlijk niet alleen actief voor bedrijven die in Veenendaal gevestigd zijn. We hebben in de afgelopen jaren websites en webshops mogen bouwen voor winkels, bedrijven en verenigingen uit heel Nederland en we zijn dan ook bijzonder trots op het door ons opgebouwde portfolio. Wilt u ook wel eens om de tafel met het internetbureau uit Veenendaal, dan bent u van harte welkom bij INNONET. Bel ons op 0318-595776 of vul ons contactformulier in.

Geef een antwoord