Heb je zelf niet voldoende kennis van het technisch onderhoud van je WooCommerce webshop of heb je hiervoor geen tijd? Met een WooCommerce support abonnement weet je zeker dat je webshop maandelijks wordt onderhouden. Wij zorgen voor de back-up en updates van je webshop. Veiligheid van je webshop is belangrijk en regelmatig onderhoud van je webshop is hierin een belangrijk punt.

Wat houdt WooCommerce support precies in?

woocommerce support

Van elke webshop waarvoor wij support leveren, starten we met een complete scan van de webshop. Je ontvangt een rapport van mogelijke risco’s en natuurlijk lossen we op wat binnen onze mogelijkheid ligt. Komen we onveilige plug-ins of thema’s tegen, dan overleggen we met je wat we hiermee doen. Veiligheid is een belangrijk onderwerp bij elk open source pakket en met WordPress en WooCommerce is het belangrijk deze veiligheid goed te regelen. Met een WooCommerce Support Abonnement weet je dat je webshop in vertrouwde handen is.

Vervolgens stellen we elk WooCommerce support abonnement als maatwerk samen, afhankelijk van je wensen en eisen. Je kunt hierbij kiezen uit:

  • Hosting: professionele webhosting op snelle SSD-servers en met opties als SSL-certificaat, Redis en Cloudflare
  • Back-ups: zowel de database als bestanden worden opgeslagen op een externe, veilige locatie
  • Updates: Wordpress basisbestanden en plug-ins (afhankelijk van aantal plug-ins en complexiteit van plug-ins)
  • Veiligheid: malware scans, wachtwoordcontroles en andere veiligheidchecks
  • Paginasnelheid: verbetering en monitoring van paginasnelheid met maandelijkse status
  • Zoekmachinemonitoring: aan de hand van tools als Google Search Console houden we continu in de gaten of er geen problemen zijn met je indexering in zoekmachines. Foutmeldingen als crawl-errors en 404-foutmeldingen kunnen hiermee snel worden opgelost

Elke maand sturen we je een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden voor je webshop zodat je hiervan steeds op de hoogte bent.

Wat kost het WooCommerce Support Abonnement?

De tarieven voor onze WooCommerce Support zijn afhankelijk van de gekozen onderdelen en beginnen bij € 9,50 per maand voor back-ups en updates. We stellen het abonnement altijd op maat voor je samen en bespreken vooraf jouw maandelijkse kosten.

Yes... dat zoek ik!

 

Maar er zijn nog meer mogelijkheden…

Ook als je maar eenmalig support nodig hebt voor je WooCommerce webshop kun je bij ons terecht. Misschien heb je hulp nodig bij het instellen van de verzendmethodes of wil je een meertalige WooCommerce webshop. Bij al jouw eenmalige supportvragen staan we voor je klaar. Hierbij geldt: no cure, no pay. Hebben we dus geen geschikte oplossing, dan betaal je niets.

Dit is mijn vraag...