Je bekijkt nu 17 jaar INNONET

17 jaar INNONET

  • Berichtcategorie:INNONET nieuws

Vandaag is het precies 17 jaar geleden dat INNONET is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!!! Echt een geweldige mijlpaal waar we enorm trots op zijn en reden om eens terug te kijken naar de afgelopen 17 jaar.

Er is natuurlijk veel gebeurd in de afgelopen 17 jaar. Onze allereerste websites werden nog helemaal gebouwd in HTML, liefst gebruikte ik dan ook nog wat frames en later kwam daar Flash nog bij voor animaties. Vandaag de dag zijn dit dingen die we niet snel meer zullen inzetten, zeker uit SEO oogpunt kan dit echt niet meer… Na enkele jaren werd door Daryl de INNOmanager gebouwd, een geheel zelf geprogrammeerd CMS waarmee het beheer van websites stukken eenvoudiger werd. Er zijn heel wat websites gerealiseerd met deze INNOmanager en nog altijd zijn er enkele websites hiermee actief. Rond 2009 begonnen we ook met het aanbieden van webshops en hiervoor ontdekten we de open source software osCommerce. Hiermee zijn heel wat webwinkels gebouwd door ons en ook nu nog zijn we regelmatig actief met osCommerce webwinkels.

Er veranderde echter veel toen we WordPress ontdekten en inmiddels wordt vrijwel elke website van INNONET gemaakt met WordPress. Komt er een webshop bij? Dan gebruiken we daarvoor de plug-in WooCommerce. Met WordPress hebben we ontzettend veel mogelijkheden om een mooie website tegen een betaalbaar tarief te realiseren voor onze klanten. En dat is precies wat al jaren het doel is van INNONET. Een betaalbare website voor elke ondernemer bieden. We zijn dan ook trots op diverse klanten die al vanaf het prille begin hun website door INNONET laten bouwen en waarvoor we soms al meerdere websites mochten maken.

Naast het bouwen van websites zijn we tegenwoordig trouwens ook sterk aan het groeien op het gebied van Online Marketing. Van SEO trajecten tot Facebook campagnes en van e-mailmarketing tot AdWords… bij INNONET ben je aan het juiste adres voor een succesvolle campagne.

17 jaar INNONET: vandaag staan we daar even bij stil, maar tegelijk gaan we vol energie door en kijken we naar de toekomst.