Affiliate Marketing Revolutie Review – Affiliate Marketing is een vorm van marketing die in 2021 enorm is gegroeid en zonder twijfel zal dit ook in 2022 verder groeien. Als je geld wilt verdienen via internet is Affiliate Marketing een geweldige manier om dat te doen. Wil jij de basics leren? Dan adviseer ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Meld je direct aan met korting (gebruik code ’50’ tijdens het bestellen)

affiliate marketing revolutie

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is het systeem waarmee je geld verdient door het promoten van de producten of diensten van anderen. Je verdient dus geld wanneer mensen op een link op jouw site klikken en dan iets bestellen. 

Bij Affiliate Marketing ben je zelf niet direct betrokken bij het verkoopproces. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat er bezoekers op je website komen die doorklikken naar een andere website. Wordt er op die andere website iets besteld of een andere specifieke handeling verricht zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief? Dan verdien jij je commissie.

Het kan een hele interessante manier van geld verdienen zijn om dit te doen als affiliate. Ik ken mensen die dit doen als ‘side hustle’ naast hun gewone baan, maar er zijn ook heel veel mensen die hier een full-time inkomen mee genereren. Jacko Meijaard is er daar één van en hij heeft zijn ervaring en kennis samengebracht in de Affiliate Marketing Revolutie.

Op mijn website schrijf ik diverse artikelen over Affiliate Marketing, omdat ik zelf ook meerdere affiliate sites beheer en hier inmiddels veel ervaring mee heb. Ik adviseer beginnende affiliate marketeers de AMR omdat dit je vanaf stap 1 uitlegt hoe je start met Affiliate Marketing. Ook leuk om te lezen is het artikel met interessante niches voor een affiliate project,

Review van de Affiliate Marketing Revolutie

Toen ik voor het eerst kennis maakte met Affiliate Marketing heb ik vrij snel zelf de cursus aangeschaft om de basis hiervan goed onder de knie te krijgen. Inmiddels zit ik ook in de 10K club van Jacko Meijaard en ben ik dus nog een stapje verder gegaan. Onderstaande screenshot is een overzicht van wat je ziet als je inlogt in je training.

affiliate marketing revolutie inhoud

Op dit moment bestaat de Affiliate Marketing Revolutie uit:

 • 7 modules
  1. Starten met Affiliate Marketing (8 onderwerpen)
  2. Website inrichten (6 onderwerpen)
  3. Hoog scoren in Google (9 onderwerpen)
  4. Website live zetten (3 onderwerpen)
  5. Meten is weten (1 onderwerp)
  6. Puntjes op de i (4 onderwerpen)
  7. Afronding (2 onderwerpen)
 • 6 instructies met praktische handleidingen over hoe je bijvoorbeeld WordPress inricht.
 • Inspiratie en Motivatie met 10 onderwerpen

De cursus wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe onderwerpen en is daarmee heel up-to-date. Mijn favoriete onderdeel is de inspiratie en motivatie omdat je daar veel ontdekt hoe je meer succes kunt behalen. Ook uit veel modules heb ik handige tips kunnen halen.

Snel starten met Affiliate Marketing?

Waarom alles zelf uitzoeken als dit voor je is gedaan en samengevat in een online cursus? Perfect voor beginnende affiliate marketeers.

Boek de quick-start voor jouw side hustle

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor studenten, moeders die thuis willen werken, mensen met een vaste baan die wat extra’s willen verdienen. Voor iedereen kan affiliate marketing een superleuke manier zijn om een extraatje te verdienen. En misschien wordt het voor jou wel zo interessant dat je er een heel inkomen uit kunt halen. Met de werkwijze die je wordt geleerd in de Affiliate Marketing Revolutie weet je dat jouw basis goed is.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Op deze site wil ik je eerlijke reviews geven en zo geldt dat ook voor de review die je nu leest. Helemaal aan het begin schrijf ik al dat ik inmiddels ook lid ben van de 10K club. Dat doe je niet zomaar. Ik kan dan ook zonder twijfel bevestigen dat zowel Jacko Meijaard als de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar zijn. Ik heb Jacko ook al een aantal keer gesproken en zijn kennis op dit vlak is gigantisch groot.

De kosten van de Affiliate Marketing Revolutie zijn ‘slechts’ €47. De normale prijs is €297, dus deze deal is perfect. Deze waarde krijg je dubbel en dwars terug door het volgen van de cursus.

Voordelen AMR:

 • Up-to-date informatie over affiliate marketing
 • Toegang tot forum waar veel affiliate marketeers zijn die je verder helpen en motiveren
 • Complete training voor iedereen die wil starten met affiliate marketing
 • Kan prima uitgevoerd worden met een WordPress site en eigen hosting

Nadelen AMR

 • Veel promotie van ‘eigen’ producten zoals Marketheme
 • Extra kennis over SEO (Zoekmachine Optimalisatie) is wenselijk