Een van mijn inspiratiebronnen op het gebied van Affiliate Marketing is Jacko Meijaard. Hij vormt voor mij één van de redenen waardoor ik meer kansen ben gaan zien en actiever aan de slag ben gegaan met Affiliate Marketing. Dit komt eigenlijk met name door zijn product de Affiliate Marketing Revolutie die heel inspirerend en leerzaam is en eigenlijk een must voor elke Affiliate Marketeer.

Over Jacko Meijaard

Het fijne van Jacko Meijaard is dat hij erg toegankelijk is als persoon. Je kunt reageren op een Facebook bericht van hem en krijgt snel een reactie. Veel van de producten die beweren je snel geld te laten verdienen worden gemaakt door personen die niet hun eigen naam gebruiken. Bij Jacko is dit niet het geval en dit zorgt er naar mijn mening voor dat je het idee krijgt dat zijn aanbod echt betrouwbaar is en dat je hiermee een product aanschaft dat waarde toevoegt. Jacko Meijaard is een 24-jarige MBO-er uit Zeeland die al heel wat ervaring heeft op het gebied van Affiliate Marketing. Hij zegt hiermee ruim €7500,- per maand te verdienen en dit bedrag neemt nog elke maand toe. De manier waarop hij werkt, deelt hij in zijn affiliate product de Affiliate Marketing Revolutie die je online kunt aanschaffen of zelf kunt promoten via PayPro.

Internet Succes Gids

De website van Jacko Meijaard is de Internet Succes Gids. Op deze site deelt hij uiteraard informatie over zijn eigen succes, maar ook is er een nuttig blog op de site te vinden met veel tips op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, social media en ondernemerschap. Daarnaast bevat de site een kennisbank met allerlei handige artikelen. Met deze eigen website scoort Jacko Meijaard heel goed in de zoekmachines en dat zal hem ook vast veel verkopen opleveren.

Affiliate Marketing Revolutie en Internet Masterclass

De producten waar het voor Jacko Meijaard om draait zijn natuurlijk de Affiliate Marketing Revolutie en de Internet Masterclass. Deze leren je alle ins and outs op het gebied van Affiliate Marketing en de kennis die Jacko met je deelt in deze cursus past hij zelf ook volop toe op diverse websites. Twijfel je, zoek dan eens meer reviews op internet en je zult zien dat er heel veel positieve reviews over zijn producten zijn. Uit eigen ervaring kan ik dit ook  onderschrijven, want ondanks een HBO opleiding, Nima-B diploma en jarenlang ervaring in het bouwen van websites heb ik ontdekt dat ik op het specifieke gebied van Affiliate Marketing nog best wat kon leren. Ik ben dan ook superblij met deze cursus die mij enorm helpt bij mijn online werkzaamheden.

Wil je meer informatie, bekijk dan gewoon het aanbod van Jacko Meijaard eens op zijn website: Affiliate Marketing Revolutie. Sowieso zou ik je aanraden je naam en e-mailadres in te vullen zodat je zijn gratis eerste tips te zien krijgt die je al een goed beeld geven van de cursus.

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Gustavo Woltmann

    Inderdaad een erg interessante en inspirerende persoon die Jacko. Op je 24-ste al zo’n reputatie opgebouwd hebben is erg indrukwekkend.

    1. stephanie

      Zeker. Het is nog geen inkomen, maar dagelijks verdien ik geld met affiliatemarketing.

Geef een reactie