Wij ontdekten vandaag een geweldige plug-in voor WooCommerce die echt een must-have is voor elke webshop eigenaar die klanten aan zich wil binden. Het gaat hier om de plug-in: Customer Club – een geavanceerd puntensysteem voor WooCommerce. Het principe van deze plug-in is eenvoudig: klanten verdienen punten voor elke aankoop die ze doen in jouw webshop en met deze punten sparen ze voor korting op volgende aankopen. Een echt loyaliteitsprogramma voor je WooCommerce shop!

Met de Customer Club plug-in zorg je voor een hele leuke manier van klantenbinding en hoef je niet met allerlei kortingen te strooien, je klant krijgt sowieso een beloning voor elke aankoop die hij doet in jouw webshop.

Klanten verdienen punten door het doen van een aankoop, maar ook door bijvoorbeeld een account aan te maken, op hun verjaardag en op hun trouwdag. Je kunt bepalen hoeveel punten een aankoop oplevert op basis van de prijs, per product, per categorie of per product tag. Kortom, Customer Club is een uitermate gebruiksvriendelijke plug-in die je volledig naar jouw wens kunt inrichten.

Wil je ook gebruik gaan maken van Customer Club, de plug-in voor WooCommerce waarmee je eenvoudig een loyaliteitsprogramma opzet in je WooCommerce webshop? De kosten van deze plug-in op CodeCanyon bedragen $25,00, wij vinden dit een hele goede prijs voor deze prachtige plug-in. Bovendien zijn de makers van de plug-in ook heel actief en worden er alweer updates gepland met nog meer functionaliteit. Een andere plug-in van deze makers is bijvoorbeeld WooCommerce Brands, waarmee je producten aan een merk of fabrikant kunt koppelen. Deze plug-in wordt o.a. gebruikt op www.iphonecompleet.nl.

  • Meer informatie over de plug-in en de mogelijkheid deze te kopen: klik hier
  • Hulp bij installatie en configuratie van de plug-in: mail info@innonet.nl

Geef een reactie