Een nieuwe WooCommerce webshop voor Town & Country. “Wij willen graag starten met online verkoop. Kun jij van onze website een webshop maken?” Met deze vraag benaderde Bart van Town & Country ons. De bestaande website was al gebouwd met WordPress dus kon als basis blijven bestaan.

Over de WooCommerce webshop

Wij hebben hier WooCommerce op geïnstalleerd en de webshop van Town & Country is voorzien van een nieuw thema OceanWP met Elementor. Het assortiment is opnieuw ingevoerd met een complete inrichting met variabele producten. Hierdoor bevat de webshop diverse filtermogelijkheden.

Town & Country WooCommerce webshop

Met behulp van Mollie hebben we de betaalmethodes ingericht en de plug-in van KeenDelivery zorgt voor verzendlabels. Beide plug-ins werken perfect met WooCommerce samen. Ook Mailchimp is geïntegreerd in de webshop, hiermee kunnen niet alleen nieuwsbrieven worden verstuurd. Mailchimp is namelijk ook ingericht om herinneringen aan verlaten winkelwagentjes te versturen.

Over Town & Country

Town & Country is een kwaliteitslabel voor bedlinnen. De collectie bestaat uit romantisch, stoer en landelijk bedlinnen. Alle artikelen worden in Europa geproduceerd met respect voor het milieu. Ben je op zoek naar een mooi nieuw dekbedovertrek, plaid of hoeslaken, dan ben je bij Town & Country aan het juiste adres.

Wij hebben met veel plezier aan de webshop gewerkt en zullen in de toekomst nieuwe functionaliteit toevoegen en de webshop optimaliseren voor zoekmachines.

Meer lezen over:

  • Berichtcategorie:Portfolio
  • Bericht auteur: