Je bekijkt nu Zo populair is WooCommerce dus!

Zo populair is WooCommerce dus!

Update 2018 over de wereldwijde populariteit WooCommerce:

Via Barn2Media ontdekten we een recent onderzoek omtrent de populariteit van WooCommerce. Zoals in onderstaand voorbeeld te zien is, gebruikte in 2014 ruim 20,8% van alle webshops WooCommerce. Inmiddels in 2018 is dit aantal gegroeid tot 42%. Een gigantische toename die ons niet verbaast natuurlijk…

Lees het volledige bericht van Barn2Media

Dit schreven wij in 2014 over de populariteit van WooCommerce:

Bekijk ook bovenstaand cirkeldiagram om de populariteit van WooCommerce nogmaals te zien. Deze dateert echter uit 2014 en inmiddels is het percentage van WooCommerce webshops in 2019 verder gegroeid naar 30%. De grafiek laat duidelijk zien hoe populair WooCommerce is en als relatieve nieuwkomer op het gebied van  e-commerce open source pakketten is dit wel opvallend. Toch is het ook wel weer te verklaren door het feit dat WordPress zo populair is en WordPress samen met WooCommerce het ideale platform is om een webshop met een blog te combineren.

Wij zijn er blij mee dat WooCommerce zo toeneemt in populariteit en blijven via dit blog berichten schrijven over WooCommerce inclusief tips en tricks als het gaat om plugins, themes en meer. Als je vragen hebt over WooCommerce kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Waarom kiezen voor WooCommerce?

Wij schreven een blog met 10 redenen om te kiezen voor WooCommerce. Lees het artikel en ontdek waarom de populariteit WooCommerce zo stijgt.

Geef een antwoord