Alles over WooCommerce nu op HoeVerkoopIkOnline.nl

Alles over WooCommerce nu op HoeVerkoopIkOnline.nl

Afgelopen tijd hebben wij bij INNONET kennis gemaakt met 2 nieuwe programma’s. Stephanie heeft zich voornamelijk verdiept in WooCommerce en Bert heeft zich met name verdiept in Magento. Beide programma’s zijn gericht op online verkoop via een webshop en hebben veel mogelijkheden waarover wij u in een persoonlijk gesprek graag informeren. Met beide programma’s hebben wij inmiddels ook enkele webshops opgezet, u kunt dus niet alleen voor osCommerce maar ook voor WooCommerce en Magento bij INNONET terecht.

Echter las u op dit blog van INNONET ook regelmatig tips over WooCommerce. Deze zullen vanaf nu echter niet langer op de website van Innonet verschijnen, maar worden geplaatst op een apart blog: HoeVerkoopIkOnline.nl. Op dit blog schrijft Stephanie berichtjes die gaan over het opzetten en gebruiken van een WooCommerce webshop, maar ook over allerlei andere facetten van online verkoop. Het is dus voor elke webwinkelier interessant eens te lezen wat er wordt geschreven op HoeVerkoopIkOnline.nl.

Enkele berichten over WooCommerce die wij op INNONET.nl reeds publiceerden:

Vanaf nu zult u dergelijke berichten dus vinden op HoeVerkoopIkOnline. U bent uiteraard van harte welkom op deze site, ook zien wij u graag op onze Facebook pagina. Op Twitter zullen wij gewoon vanaf het Innonet account berichtjes versturen.

 

Geef een reactie