Briljante Online Marketing Tips

Wekelijks inspiratie en motivatie voor meer online succes!

Ontdek dé manier om elke week effectief aan de slag te zijn met je eigen website en het nog leuk te vinden ook!!!

Laat jouw website schitteren!

Heb jij een website die veel te weinig aandacht krijgt? Scoor je niet hoog genoeg in Google en loop je daarmee bezoekers en dus omzet mis? Is het laatste nieuws van jouw website al maanden oud en ben je wel van plan meer aandacht te geven aan je site, maar komt het er steeds niet van…?

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige!

Het is natuurlijk hartstikke jammer als je website of webshop te weinig aandacht krijgt, want je weet vast zelf wel hoe belangrijk deze is voor je bedrijf! Wil jij daarom graag beter scoren met je website in Google, maar heb je een stok achter de deur nodig? Laat mij je helpen! Ontdek de Briljante Online Marketing Tips, oftewel een wekelijkse e-mail met een praktische opdracht op het gebied van Online Marketing. Met de Briljante Online Marketing Tips ontvang je wekelijks motivatie en inspiratie om effectief aan de slag te gaan met je eigen website.

Eerst nog even het volgende… herken jij je in één van onderstaande vragen?

  • De week gaat steeds veel te snel voorbij en je vergeet vaak om met je eigen website bezig te zijn.
  • Je weet wel dat content belangrijk is voor je website, maar je weet vaak gewoon niet wat je moet schrijven of doen en je kunt wel wat inspiratie gebruiken.
  • Je bent graag op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van Online Marketing, maar hebt geen tijd om alle informatie daarover zelf op te zoeken.
  • Je hebt het geld niet om een Online Marketing Bureau in te huren
  • Soms lijkt het je best handig om eens met andere ondernemers te kunnen overleggen over bepaalde onderwerpen m.b.t. je bedrijf

Weet je wat nou zo prettig is? Je bent niet de enige! Er zijn letterlijk duizenden ondernemers die te weinig tijd in hun eigen website steken. En dat vind ik heel jammer, want internet ligt vol met kansen. Daarom ga ik jou helpen om hier verandering in te brengen! Op een leuke, praktische en laagdrempelige manier. Alleen jouw enthousiasme over je producten of diensten is voldoende om aan de slag te kunnen met de Briljante Online Marketing Tips.

Hoe werkt het?

Elke week ontvang je een mail met daarin uitleg en een opdracht voor de komende week. De opdracht heeft altijd met Online Marketing te maken en geeft jou een handvat bij wat je deze week gaat uitvoeren. De opdrachten zijn afwisselend en concreet zodat het leuk is om ermee aan de slag te gaan.

Een paar voorbeelden van opdrachten:

  • Ga op zoek naar een nieuwe zoekterm en schrijf hier een pagina over
  • Plan je actieplan voor Black Friday
  • Bedenk een leuke actie en stuur je abonnees een nieuwsbrief

Elke opdracht wordt duidelijk uitgelegd en ik maak het je zo leuk en makkelijk mogelijk om echt in actie te komen.

Voor wie zijn de Briljante Online Marketing Tips geschikt?

De Briljante Online Marketing Tips zijn voor elke ondernemer met een website geschikt. Het is belangrijk dat je de website zelf kunt beheren qua tekst en afbeeldingen. Maakt jouw website gebruik van WordPress als basis dan zijn de Briljante Online Marketing Tips zeker interessant voor jou. De tips zijn zodanig opgesteld dat je ze kunt gebruiken in elke branche. Of je nou schoonheidsspecialist of vormgever bent, een webshop hebt of hoofdzakelijk lokaal werkt… iedereen die graag goed gevonden wil worden in Google heeft baat bij de Briljante Online Marketing Tips.

Wat kost het om deel te nemen?

Deelname aan de Briljante Online Marketing Tips kost je minder dan 1,00 per week. Het jaarprogramma kost namelijk 47,00 ex BTW. Voor dit bedrag ontvang je een jaar lang elke week op maandag rond 12.00 uur een mail met een nieuwe Briljante Online Marketing Tip. Je kunt op elk gewenst moment besluiten om mee te doen en na een jaar stopt je deelname automatisch. Bovendien kun je gedurende de eerste 4 weken je deelname op ieder moment stopzetten. Je ontvangt het volledige bedrag dan teruggestort op je rekening. Je risico met dit programma is daarom minimaal.

Direct aanmelden

Kan ik meer verwachten dan een tip?

Je wekelijkse mail bevat waar mogelijk meer dan alleen de opdracht voor die week. Ik probeer je namelijk ook steeds op de hoogte te houden van nieuwtjes op het gebied van Online Marketing. Is er een update van Google of ander nieuws dat je niet mag missen? Via mijn wekelijkse mails houd ik je op de hoogte!

Heb jij ook zoveel zin om eindelijk echt aan de slag te gaan met je website en meer online resultaat te halen?

Ja, ik doe mee

Mijn naam is Stephanie van Nellestijn, 44 jaar en moeder van 3 jongens. Na mijn HEAO opleiding ben ik gaan werken als marketingassistent en na enkele jaren heb ik op 1 augustus 2000 mijn bedrijf INNONET opgericht. In dat jaar heb ik ook mijn NIMA-B diploma gehaald.

Inmiddels heb ik al enkele honderden websites mogen realiseren voor bedrijven uit het MKB. De laatste 5 jaar heb ik mij met name gespecialiseerd in Online Marketing. Omdat ik regelmatig merk dat ondernemers het te duur vinden om een Online Marketing traject af te nemen bij een bureau en bovendien ook zelf de meeste kennis en passie hebben voor hun eigen bedrijf, ben ik in maart 2018 gestart met de Briljante Online Marketing Tips. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om laagdrempelig meer resultaat met zijn/haar website te behalen.

Briljante Online Marketing Tips in ‘t kort

Als deelnemer ontvang je wekelijks een mail met een tip op het gebied van online marketing. Het is de bedoeling dat je in die week met de tip aan de slag gaat op je eigen website. Heb je tussendoor vragen of wil je jouw resultaat bespreken? Reageer dan in de besloten Facebook groep (nieuw vanaf 1 mei).

Deelname aan het jaarprogramma kost €47,00 ex BTW. Dat betekent dat je voor minder dan €1,00 per week kunt rekenen op praktische en concrete tips voor jouw website. Bevalt het programma toch niet? Dan kun je binnen 4 weken opzeggen per mail en wordt het bedrag volledig teruggestort op je rekening.