Er zijn mogelijkheden genoeg om een succesvolle webshop te runnen, maar weet jij waar jouw kansen liggen? En grijp je de kansen vervolgens?

Wij zijn ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvolle webshop op te zetten. Kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken van een team met veel ervaring met WooCommerce en een passie voor Online Marketing? Dan is de WooCommerce Academy iets voor jou!

De WooCommerce Academy is er speciaal voor mensen die meer resultaat willen behalen met hun WooCommerce webshop. Het maakt niet uit of je net begint met je webshop of al jaren bezig bent. De WooCommerce Academy is er voor iedereen met een WooCommerce webshop, ongeacht product of dienst, doelgroep of huidige omzet.

Wil jij meer resultaat voor je WooCommerce webshop en continu blijven groeien? Kies dan voor de WooCommerce Academy!

Als enthousiast gebruiker van WooCommerce hebben wij heel veel tijd besteed aan het zoeken naar thema’s, plug-ins. Daarnaast houden we ons actief bezig met Online Marketing en hebben we veel ervaring met het verbeteren van de resultaten van webshops. Alle kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, delen we met jou in de WooCommerce Academy.

 

Klinkt dit bekend?

Je werkt keihard, maar de omzet van je webshop blijft lager dan je verwacht had.

Je weet niet hoe je de ideale klant voor jouw webshop bereikt?

Je verliest je motivatie. Zijn er misschien al teveel webshops online?

Je wilt wel zelf dingen aanpassen, maar hoe moet dat?

Heb jij op één van bovenstaande bevestigend geantwoord? 

Dan ben je op de juiste plek!

De WooCommerce Academy geeft jou alle informatie die je nodig hebt om meer omzet en betere resultaten met je webshop te behalen. In de Academy vind je de informatie die je nodig hebt om het echt anders te gaan doen. Samen met een team van WooCommerce specialisten ontdek je hoe je echt meer resultaat kunt behalen met je webshop!

Wat kun je verwachten?

  • Online modules, bestaande uit een video, tips en to-do’s dus superpraktisch om direct aan de slag te kunnen
  • Groeiende bibliotheek met stap-voor-stap tutorials
  • Online forum voor deelnemers waar je direct je vragen kunt stellen
  • Wekelijks nieuwe tips, motivatie en inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt

Simpelweg maakt WooCommerce Academy het eenvoudiger om je webshop zo in te richten als je wilt met de juiste uitstraling en functionaliteit. Bovendien helpen we je met heel veel informatie op het gebied van Online Marketing voor je WooCommerce webshop. Bovendien heb je direct na je aanmelding toegang tot ons groeiende archief met artikelen, links en video’s over WooCommerce. Heb je een vraag? Dan stel je deze eenvoudig in het forum.