Wij zetten onze kennis op het gebied van Online Marketing graag in om webwinkels naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat van je webshop kan omhoog op 2 manieren:

 • Je zorgt voor een hogere conversieratio, met gelijke bezoekersaantallen
 • Je zorgt voor meer bezoekers met dezelfde conversieratio

Beide scenario’s zullen je meer omzet opleveren, maar vragen een andere aanpak. En natuurlijk kun je zeker ook streven naar het verhogen van zowel de conversieratio als het bezoekersaantal, maar hebben wij gemerkt dat starten met focus op het één het meeste effect heeft. Onze diensten op het gebied van Online Marketing voor WooCommerce zijn breed en we gaan graag voor je aan de slag met een doelgericht Online Marketing traject op maat.

Een greep uit mogelijke werkzaamheden

 • Content schrijven of herschrijven
  De content van uw website is datgene waarmee u zich kunt onderscheiden van anderen. We zorgen ervoor dat de teksten prettig leesbaar zijn, de juiste zoekwoorden bevatten en op de goede plek staan in je website of webshop. Het kan gaan om algemene informatie of de tekst van productpagina’s, maar ook schrijven wij regelmatig voor blogs (voor onszelf of in opdracht). We hebben een duidelijke visie op de contentstrategie voor webshops en zetten onze kennis graag voor je in.
 • Link building
  Om beter gevonden te worden is het goed om meer links vanaf andere sites op te bouwen, maar ook te zorgen voor goede link building op je website zelf. Deze link building nemen we je graag uit handen. We zorgen voor een logische opbouw van de link building en natuurlijk voor relevante links vanaf andere sites.
 • Social Media
  Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Slideshare of YouTube, het is zomaar een greep uit de social media kanalen waarin je actief kunt zijn met uw bedrijf. Wij helpen je graag op weg in  social media gebied. Elk kanaal heeft zijn eigen mogelijkheden, zowel in organisch bereik als advertentiemogelijkheden. Zeker voor webshops zijn deze mogelijkheden heel breed, daarom is het slim om van onze expertise gebruik te maken zodat je de juiste kanalen voor jouw webshop inzet.
 • Online adverteren
  Is adverteren via Google Adwords, Facebook of LinkedIN interessant voor je? Ook op het gebied van PPC (Pay Per Click) Advertising denken we graag met je mee en zetten mooie, maar vooral effectieve campagnes op die we uiteraard ook beheren.

Via onze website kunnen we je niet zomaar adviseren welke vorm van Online Marketing voor jou geschikt is. Dat doen we veel liever in een persoonlijk gesprek waarbij we je direct een aantal vrijblijvende tips meegeven op het gebied van Online Marketing voor WooCommerce.

Contact opnemen