Je bekijkt nu Jaarprogramma Briljante Online Marketing Tips

Jaarprogramma Briljante Online Marketing Tips

  • Berichtcategorie:INNONET nieuws

INNONET lanceert een nieuw jaarprogramma voor alle ondernemers die wel wat extra motivatie en inspiratie kunnen gebruiken voor hun Online Marketing. De naam van het programma Briljante Online Marketing Tips zegt al wel genoeg… Het doel is meer online resultaat met je eigen website!

Wat houdt het programma in?

Gedurende een jaar ontvang je elke week een mail met een opdracht om aan de Online Marketing van je website te werken. Dit zijn tips op het gebied van content, link building en meer. De tips zijn altijd praktijkgericht en concreet zodat je snel aan de slag kunt met de opdracht.

Voor wie is het programma?

De Briljante Online Marketing Tips zijn geschikt voor elke ondernemer, ongeacht je branche. De enige voorwaarde is dat je zelf teksten moet kunnen toevoegen aan je website. Websites met WordPress, Joomla, Drupal of elk ander CMS (Content Management Systeem) kunnen hiervoor worden gebruikt. Tijdens het programma wordt zo weinig mogelijk over de technische aspecten gesproken, het gaat vooral om het creëren van content en andere manieren van Online Marketing.

Bezoek de Briljante Online Marketing Tips pagina voor uitgebreide informatie >>