Het was alweer enkele jaren geleden dat de website van INNONET was vernieuwd, dus hoog tijd om ons eigen visitekaartje eens flink onder handen te nemen. Voor het eerst is onze website gebaseerd op WordPress, een logische keuze omdat we ook voor veel klanten WordPress gebruiken als basis. De website is volledig voorzien van een nieuwe lay-out en bevat nieuwe functionaliteit zoals een blog en een mooiere weergave van onze portfolio. Natuurlijk zijn ook de social media aanwezig en nodigen we u graag uit ons te volgen op Facebook, Twitter, LinkedIN, Pinterest of Google+. Last but not least is deze website volledig responsive, dus ook op smartphone en tablet goed te bekijken.

Wij zijn trots op het resultaat en hopen dat onze bezoekers de site ook met interesse zullen bekijken. Wilt u ook wel eens weten welke mogelijkheden WordPress u kan bieden of heeft u al een WordPress site die u wilt veranderen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk de cases in ons portfolio zodat u zelf kunt zien welke aantrekkelijke en functionele websites en webwinkels wij hebben mogen realiseren.

Op ons blog zult u tips voor websites en webwinkels gaan tegenkomen, maar natuurlijk ook nieuws van INNONET. We hopen via ons blog veel inspiratie te mogen geven aan onze bezoekers, van tips op het gebied van WordPress of osCommerce tot interessant nieuws over zoekmachine optimalisatie. Houd ons dus in de gaten!

Geef een reactie