In de maanden januari en februari zijn wij druk met de verhuizing van al onze klanten van een oude naar een nieuwe server. Met de nieuwe server zijn wij ook weer voor de komende jaren verzekerd van een veilige server en hebben wij een grote hosting provider achter ons staan met de ervaring en organisatie die nodig is om uw website en e-mail op het internet bereikbaar te houden.

Op deze pagina leest u meer over de verhuizing. U ontvangt (als u dat niet al eerder heeft gehad) van ons bericht over de verhuizing van uw website en/of e-mail adressen. Deze mail bevat alle informatie over de tijd van de verhuizing van uw account.

Wat wordt er van u verwacht?
De verhuizing van uw website zal automatisch plaatsvinden. Daar hoeft u niets voor te doen, dat zullen wij regelen.
De verhuizing van uw e-mail bevat een handmatige handeling die u zult moeten uitvoeren op alle computers en apparaten waarop u uw e-mail inleest. Wij kunnen namelijk uw huidige wachtwoord niet inkijken. Dat betekent dat wij alle wachtwoorden resetten. U heeft een e-mail ontvangen met het nieuwe wachtwoord.
Na de verhuizing zult u merken dat u uw e-mail niet kunt binnenhalen. Er zal een melding komen dat het wachtwoord niet meer klopt. Uw wachtwoord past u vanaf dat moment aan naar het nieuwe wachtwoord welke naar u is doorgestuurd.

Wat zijn de overige instellingen voor de e-mail?
In de nieuwste versie van outlook zal outlook zelf de juiste instellingen gebruiken. Echter kunt u de e-mail zelf ook instellen mocht u problemen ervaren. Gebruik daarvoor deze instellingen:

Type: POP
Binnenkomende mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl
Binnenkomende mailserver poort: 995
Uitgaande mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl
Uitgaande mailserver poort: 465

uwdomeinnaam.nl is uw eigen domeinnaam.

Type: IMAP
Binnenkomende mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl
Binnenkomende mailserver poort: 993
Uitgaande mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl
Uitgaande mailserver poort: 465

uwdomeinnaam.nl is uw eigen domeinnaam.

Deze instellingen zijn met SSL/TLS beveiliging. Deze optie moet aangevinkt worden. De uitgaande mailserver bevat ook authenticatie welke gelijk is aan de binnenkomende mailserver.

Waar kunt u uw wachtwoorden aanpassen?
Na de verhuizing kunt u met de doorgestuurde gegevens inloggen op een administratieomgeving. Deze is te bereiken door te gaan naar:
http://www.uwdomeinnaam.nl:2083
uwdomeinnaam is uw eigen domeinnaam.

Mocht u onverhoopt problemen ondervinden neem dan contact met ons via:

Bert Huizenga
bert@innonet.nl

×
×

Winkelmand

Send this to a friend