Wil jij in een halve dag op de hoogte worden gebracht van de basisfunctionaliteit van WordPress? Kom dan naar de WordPress Workshop Basis bij INNONET. Regelmatig verzorgen wij deze workshop waarin we in 3 uur tijd een goede uitleg geven van de belangrijkste mogelijkheden die WordPress biedt.

Tijdens de workshop komen de volgende onderdelen aan bod:

 • korte introductie van WordPress
 • uitleg over WordPress thema’s en WordPress plug-ins
 • wat zijn pagina’s en wat zijn berichten, hoe maak ik deze aan en hoe wijzig ik ze?
 • hoe pas ik het menu van mijn website aan?
 • hoe gebruik ik afbeeldingen en video’s in mijn site?
 • widgets; wat zijn het en hoe gebruik ik ze?
 • contactformulieren maken

Tijdens de workshop ga je ook volop zelf aan de slag met je eigen WordPress site, zodat je niet alleen ziet hoe dingen werken, maar het ook zelf doet. Uiteraard ontvang je ook een handleiding waarin alles nog eens wordt beschreven. Het doel van de workshop is dat je na afloop zonder moeite teksten en afbeeldingen op je eigen WordPress site kunt beheren.

De WordPress Workshop Basis wordt gehouden bij ons op kantoor te Veenendaal. Per workshop is ruimte voor maximaal 4 deelnemers waardoor je zeker weet dat er voor iedereen voldoende ruimte is om vragen te stellen. De workshop wordt gegeven door Stephanie van Nellestijn die al heel wat jaren ervaring heeft met WordPress.

Je krijgt tevens toegang tot een besloten groep op Facebook waar je ook na afloop van de workshop terecht kunt met je vragen en met andere cursisten kunt overleggen. Stephanie is zelf ook actief in deze Facebook groep om antwoord op vragen te geven.

De kosten van de WordPress Workshop Basis bedragen 75 euro ex BTW.

Wil jij ook meer rendement uit je WordPress site? Heb je net als vele andere ondernemers het gevoel dat er meer mogelijk is met je WordPress site, maar weet je niet goed hoe of wat? Kom dan naar de Workshop WordPress.

Direct aanmelden

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je website

  Vraag / opmerking

  Geef een reactie