Ook in 2015 zoekt het team van INNONET naar mooie betaalde en gratis thema’s voor je WooCommerce website. Voor deze maand selecteerden wij 5 frisse templates die er voor ons uitspringen als het gaat om lay-out, mogelijkheden om onderdelen van de webshop naar eigen wens in te richten en gebruikersgemak. Uiteraard zijn alle geselecteerde templates responsive en dus op elk scherm goed zichtbaar.

WooPress

WooPress

WooPress is een thema dat eigenlijk voor elk type webshop wel gebruikt kan worden. Aangezien dit thema zoveel mogelijkheden heeft, kan vrijwel elke webshop op basis van WooPress op een unieke manier vormgegeven worden. Er zijn bijvoorbeeld al 5 verschillende homepage types waaruit je kunt kiezen.

Demo / Download

 


 

Panthea

Panthea is een gratis te downloaden thema dat absoluut de moeite waard is. Het thema is uiteraard responsive en heeft een mooie navigatie. Het productoverzicht van de Panthea template ziet er heel mooi uit en je kunt per product een extra tab gebruiken met een informatie aanvraag. Ben je fan van Panthea, dan is een uitgebreide versie met nóg meer mogelijkheden ook te koop bij YIThemes.

Demo / Download

 


Martable

Evenals Panthea is ook Martable gratis te downloaden als thema voor uw WooCommerce webshop. Het thema is eenvoudig met een grote ruimte voor het logo en voor featured producten met foto en knop.

Demo / Download

 


 Flowmaster

Flowmaster wordt gepositioneerd als een thema voor elektronica webshops, maar wat ons betreft kan dit thema ook uitstekend in andere branches ingezet worden. Flowmaster is niet gratis, maar dat is te merken aan de extra’s die bij het thema komen. De Drag&Drop Pagebuilder is daarvan een uitstekend voorbeeld, Revolution Slider, veel shortcodes en nog veel meer. Flowmaster is zeker de moeite waard voor iedereen die een professionele webshop op basis van WooCommerce wil opzetten.

Demo / Download

 


 

Zeon

Zeon is een mooi thema van TeslaThemes, perfect geoptimaliseerd voor e-commerce en uiteraard responsive met in het oog springende details. Het thema bevat handige widgets en plugins, shortcodes en integratie met social media. Bovendien zitten er product filters in het thema gebouwd evenals mooie sliders en een rating systeem. Zeon is een zeer compleet thema voor webshopeigenaren.

Demo / Download

 


 

WordPress en/of WooCommerce specialist nodig? INNONET helpt u graag! Bel 0318-595776 of e-mail info@innonet.nl

Geef een reactie