Frisse ideeën zijn wat mij betreft altijd welkom en op het gebied van design is er voor veel WooCommerce webshops nog heel wat winst te halen. Met de toffe design freebies op deze pagina, die je dus gratis kunt downloaden, ben je al een goede stap in de juiste richting.

450 Outline Icons

outline-icons-gratis-download

WebdesignerDepot biedt 450 outline icons gratis ter download aan. Er zitten veel e-commerce gerelateerde icons bij. De icons zien er modern uit en de bestanden zijn aanwezig in .ai, .eps, and .png format. De icons zijn gratis voor persoonlijk en commercieel gebruik.

Download

45 Outline E-commerce pictogrammen

freebie-45-free-e-commerce-vector-icons

Deze freebie bevat 45 vector e-commerce pictogrammen. Je kunt de standaard 2px-lijn in elke gewenste grootte en kleur wijzigen. Illustrator ai, eps en transparante png-bestanden zijn in e download inbegrepen. Download en gebruik deze platte vectorpictogrammen voor je webshop, UI, applicaties, afdrukken of elk soort project. Gratis voor persoonlijke of commerciële projecten.

Download

Icono CSS pictogrammen

Handige set met pictogrammen die je via een css link aan je site toevoegt. Lekker snel laden dus!

Download

Freepik: volop gratis design freebies

freepik

Freepik is een website vol gratis vectorafbeeldingen, maar ook PSD’s en foto’s. Ik gebruik freepik dan ook regelmatig om rond te kijken en design freebies op te slaan. Eigenlijk past freepik ook perfect in mijn eerdere artikel over websites voor gratis stockfoto’s. Aangezien ik freepik echter meer gebruik voor vectors en minder voor foto’s is deze site in dit rijtje terecht gekomen. Zoek je bijvoorbeeld leuke sales banners of andere banners? Grote kans dat je op freepik iets tegenkomt.

Naar de site

40 gratis e-commerce Ai, Eps & PDF vector icons

Leuke set met pictogrammen die er mooi uitzien. Je vindt hier ook wat originele icons zoals een spaarvarken en leuke icons van een bestelauto.

Download

39 gratis e-commerce Flat Vector Icons

Nog zo’n gave set gratis pictogrammen om te gebruiken in je webshop. Er is veel variatie in de afbeeldingen en deze set is ook gratis te downloaden en overal te gebruiken.

Download

 


Wil je aan de slag met een nieuwe WooCommerce webshop of meer resultaat behalen met je bestaande WooCommerce webshop? Meld je dan aan voor de INNONET WooCommerce Academy. Dit online programma bestaat uit een uitgebreide Online Marketing cursus voor webshops en allerlei tutorials en tips op het gebied van WooCommerce.

Momenteel zijn wij de inhoud van de INNONET WooCommerce Academy volop aan het invullen en daarom kun je je nu aanmelden voor slechts 12,95 [eenmalige kosten]. Voor dit kleine bedrag blijf je lid tot 30 juni 2019 en profiteer jij als eerste van alle nieuwe content die we steeds aanbieden. Zonder verdere aankondiging kan het genoemde bedrag worden verhoogd.

Geef een reactie