Ik denk zelf dat Hugo Bakker degene is geweest die mij echt enthousiast heeft gemaakt voor Affiliate Marketing. De transparantie die hij al heel lang laat zien, maakte bij mij echt het gevoel los van: Ja, dat wil ik ook kunnen! Hugo Bakker was dan ook een van de mensen die ik als eerste ben gaan volgen en nog steeds ben ik regelmatig aanwezig bij zijn webinars en volg ik hem op Facebook. En ook leer ik nog regelmatig nieuwe dingen van hem.

Over Hugo Bakker

Tot op heden heb ik Hugo nooit ontmoet en ben ik ook nog niet bij een live training van hem geweest. Toch kun je het idee krijgen Hugo goed te kennen omdat hij ook echt dingen van zichzelf laat zien. Tussendoor krijg je ook privé dingen te horen en te zien en dat zorgt ervoor dat Hugo betrouwbaar en eerlijk overkomt. Het zijn niet alleen de successen die hij deelt, maar ook de dingen waar hij tegenaan loopt en heeft hij zelf iets van een ander geleerd, zal hij zeker niet nalaten die persoon daarvan de credits te geven.

Nog een punt waarom ik Hugo Bakker waardeer en blijf volgen zijn de maandrapportages die hij telkens deelt. In deze rapportage krijg je precies te zien hoeveel hij die maand heeft verdiend. En geloof me… dat is best inspirerend om te lezen. Zelf kan ik van zulke bedragen alleen nog maar dromen, maar door de video’s en webinars van Hugo word ik wel aangemoedigd dat het haalbare bedragen zijn.

Passief Inkomen Online

Mijn favoriete website van Hugo is PassiefInkomenOnline. Elke maand lees ik hier wel even de nieuwe inkomensrapportage, maar ook de andere blogs zijn vaak interessant en vol tips. Gratis informatie delen op internet doet Hugo erg veel en het is ook nog eens informatie waar je iets mee kunt. Ook de Kennisondernemers Community op Facebook volg ik met veel plezier en aandacht en zorgt regelmatig voor interessante nieuwtjes.

Tenslotte

Bij Inspiratie op deze website vind ik het leuk om te delen waar ik zelf van heb geleerd en wie mij inspireren bij mijn zoektocht naar het ideale affiliate model voor mij. Mijn doelstelling hierbij is niet om via deze website geld te verdienen ondanks hier en daar wat affiliate links. Toen ik vandaag weer wat aan het lezen was over Hugo Bakker zag ik echter dat je zijn Passief Inkomen Online Academy ook als affiliate kunt promoten dus ja… daar maak ik dan toch graag gebruik van.

Geef een reactie