Je bekijkt nu 5 handige WooCommerce plug-ins

5 handige WooCommerce plug-ins

  • Berichtcategorie:Plugins
  • Bericht reacties:0 Reacties

WooCommerce komt standaard met uitgebreide functionaliteit, maar toch kan het zijn dat je het net even anders wilt of net iets extra’s wilt bieden. Wij hebben dit zelf eigenlijk wel en daarom zoeken we ook continu naar goede plug-ins die de functionaliteit van onze webshops net weer iets beter maken. Er zijn natuurlijk heel veel gratis plug-ins voor WordPress en WooCommerce, maar in dit bericht stel ik 5 betaalde plug-ins centraal die in mijn ogen echt een waardevolle aanvulling zijn op de standaard functionaliteit in je WooCommerce webshop.

1. RoyalSlider – $22

Een plug-in die al zo vaak is gedownload, dat ‘ie wel goed moet zijn. Zelf heb ik er nog geen ervaring mee, maar de beschrijving is veelbelovend. O.a. het feit dat je eenvoudig WooCommerce producten aan je slider kunt toevoegen spreekt mij erg aan. Bovendien is de slider responsive en touch-friendly.

Download RoyalSlider

2. Table Rate Shipping – $21

Geeft je veel vrijheid in het bepalen van je verzendkosten. Meerdere landen met verschillende tarieven? Met Table Rate Shipping is dit geen probleem. De plug-in is makkelijk te installeren en voegt een extra optie toe bij Verzending.

Download Table Rate Shipping

3. Foobar – WordPress Notification Bars – $16

Een melding boven of onderin het scherm van je webshop stel je eenvoudig in met Foobar. Met deze plug-in kun je onbeperkt meldingen aanmaken. Per pagina of bericht kun je zelfs instellen of er een aparte melding moet verschijnen. Handig om de aandacht van je bezoekers te vestigen op een nieuwsbrief aanmelding, een speciale actie of ander nieuws.

Download Foobar

4. WooCommerce Brands – $19

Handige plug-in waarbij je bij elk product ook het merk of de leverancier kunt toevoegen. In het beheer krijg je een extra optie waarin de merken ingevuld kunnen worden en vervolgens vink je bij de producten aan van welk merk ze zijn. Van alle merken is bovendien een aparte merkenpagina te maken.

Download WooCommerce Brands

5. Fancy Product Designer – WooCommerce plugin – $39

Op maat gemaakte producten zijn hip en wellicht wil jij dit ook aanbieden in je webshop? De Fancy Product Designer voor WooCommerce is dan de ideale tool om dit te realiseren. Welk product je ook wilt, kan hiermee op maat gemaakt worden. Klanten kunnen foto’s uploaden, maar je kunt ook eigen designs aanbieden. Ook foto’s van Facebook of Instagram kunnen worden toegevoegd. Natuurlijk kun je ook teksten toevoegen aan artikelen. Fancy Product Designer is een superleuke plug-in die voor veel webshops een mooie toegevoegde waarde biedt.

Download Fancy Product Designer

 

Tot zover de plug-ins die van je WooCommerce webshop een nog mooiere en betere webshop maken met meer mogelijkheden. Zoek jij nog een andere plug-in of heb je hulp nodig bij de installatie of configuratie van bovenstaande plug-ins, neem dan even contact met mij op!

WordPress en/of WooCommerce specialist nodig? INNONET helpt je graag! Bel 0318-595776 of e-mail info@innonet.nl

Geef een antwoord