Ga je aan de slag met een WooCommerce webshop, maar wil je het low-budget houden? Kies dan een gratis thema uit. Wij zochten 10 gratis WooCommerce thema’s die helemaal anno 2017 zijn en waar je snel en zonder kosten je webshop netjes mee kunt opzetten. De WooCommerce thema’s die je in dit bericht vindt, zijn zorgvuldig geselecteerd en getest qua e-commerce functionaliteit. Kies je één van deze thema’s, dan is je basis in elk geval al goed.

TheShop

WooCommerce-The-Shop

Thema: The Shop

Themabouwer: aThemes

Een eenvoudig in te stellen thema dat perfect geschikt is voor WooCommerce. Het thema bevat een op maat homepage en diverse aanpassingsopties voor kleurgebruik, lettertype, een slider en 2 menu’s. Bekijk het thema of download het direct via onderstaande link.

Demo / Download

 

WP Store

Thema: WP Store

Themabouwer: 8 Degree Themes

Het thema WP Store is tevens beschikbaar als betaalde versie met meer functionaliteit. De customizer aan de achterkant van de site heeft ontzettend veel mogelijkheden en je kunt mooie CTA’s maken. Voor een volledige beschrijving van de functionaliteit klik je het beste op onderstaande button.

Demo / Download

 

ShopIsle

Thema: ShopIsle

Themabouwer: ThemeIsle

Dit thema zul je bij de standaard gratis WordPress/WooCommerce thema’s snel tegenkomen en natuurlijk niet voor niets. ShopIsle is een modern thema met kwalitatieve codering en goede browser compatibiliteit.

Demo / Download

 

Storevilla

Thema: Storevilla

Themabouwer: Accesspress Themes

Storevilla kan voor elk type webshop gebruikt worden en is pas beschikbaar sinds eind 2016. Het thema bevat tevens eigen widgets en een homepage template die helemaal naar eigen wens ingericht kan worden.

Demo / Download

 

Geef een reactie