Vandaag kwam ik het thema eMax Store tegen bij MyThemeShop, een thema dat is geoptimaliseerd voor gebruik met WooCommerce. Wat mij betreft een aanrader, het thema ziet er erg mooi uit en ook aan het blog-gedeelte is aandacht besteed, zodat je hiermee een heel mooi en compleet thema aanschaft. Het thema is bovendien op dit moment afgeprijsd voor $35, dus ik zou adviseren niet te lang te wachten met de aanschaf.

Uiteraard is het thema geschikt voor alle apparaten, zowel mobiel als pc. Het beschikt over een slider, retina font iconen, stapsgewijs afrekenen, vrijheid bij invulling homepage, eigen footer, product slider, gerelateerde producten, eigen keuze van kleuren en nog veel meer functies. Kortom een compleet thema dat zeer de moeite waard is voor elke webshop. Het zou ook zomaar het thema voor mijn eerstvolgende webshop kunnen worden…

Demo / Download

Stephanie

Stephanie van Nellestijn heeft op 1 augustus 2000 INNONET opgericht. Sindsdien heeft Stephanie zich gericht op het realiseren van websites en webwinkels voor het MKB. De afgelopen jaren heeft Stephanie zich tevens gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Dankzij de jarenlange ervaring van Stephanie kan zij bedrijven een mooi online visitekaartje geven dat goed vindbaar is.

Geef een reactie