Al eerder schreven we een artikel over de affiliate mogelijkheden op het gebied van cryptocurrencies. Nu kwam er weer nieuws over Coinbase en WooCommerce. Coinbase lanceerde namelijk een plugin welke is geschikt voor de populaire WooCommerce plug-in.

Wat is Coinbase?

Coinbase is de meest populaire en gemakkelijk te gebruiken beurs voor de Amerikanen om te handelen in Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash. Ook vanuit Nederland is Coinbase heel handig te gebruiken als je wilt handelen met cryptocurrencies en vergelijkbaar met het Nederlandse Litebit.

Coinbase is continu bezig het betalen met crypo’s te vereenvoudigen en heeft daarom nu een plug-in voor WooCommerce ontwikkeld. Lees ook het nieuwsbericht op Crypto365.

Coinbase en WooCommerce: betalen met Bitcoin, Litecoin en meer in je webshop

Met de Coinbase plug-in heeft iedereen die een WooCommerce webshop heeft vanaf nu de mogelijkheid klanten te laten betalen met cryptovaluta. Alle betalingen via Coinbase Commerce zijn echt peer-to-peer. Als klanten geld uit hun cryptocurrency wallet sturen, wordt het rechtstreeks naar een door verkopers gecontroleerd cryptocurrency-adres verzonden en door de betreffende blockchain  verwerkt. Dit betekent dat verkopers nooit transactiekosten betalen om betalingen te accepteren en altijd volledige controle over hun tegoed te behouden.

Uiteraard is een Coinbase account vereist om in je WooCommerce webshop betalingen met cryptovaluta toe te staan.